Samen naar De Overkant met...

El Ele

Dans- & muziekschool,

biedt aantrekkelijke vormen van werelddans- en muzieklessen voor kinderen, jongeren en volwassenen.


Presikhaaf University

Presikhaaf University is een initiatief om de jeugd in Presikhaaf en omgeving meer activiteiten aan te bieden. 
De jeugd mag onder begeleiding aan de slag met het maken van huiswerk. Ook biedt Presikhaaf University de mogelijkheid om onder begeleiding aan sportactiviteiten deel te nemen.
Kinderen van de groepen 7 en 8 melden zich aan via de basisschool. De kinderen van de middelbare school mogen vrij binnenlopen. 

Stichting JAM zet zich in voor jonge moeders in de leeftijd van 16 t/m 27 jaar uit Arnhem en omstreken. Jong moeder worden is niet niks. Het kan gebeuren dat je soms vastloopt. Wij herkennen de “struggles” en werken met je samen om de toekomst positief tegemoet te kunnen zien. Stichting JAM werkt oplossingsgericht en biedt ondersteuning daar waar jij het nodig hebt.


Vitanos

Stichting Vitanos organiseert wijkdiners in De Overkant, maar ook op andere buurtplekken in Arnhem. Samen met leerlingen van de praktijkschool van het Leerpark en vrijwilligers wordt de maaltijd bereid. Jong en oud ontmoeten elkaar en werken samen. De professionele kok zorgt voor de begeleiding en staat garant voor de veiligheid en voedselveiligheid.


Initiatieven uit de wijk